Boka

Nedan följer våra avbokningsregler, vi hoppas att ni respekterar dessa och att ni förstår varför vi måste införa dem.

Självklart finns det orsaker till sen avbokning som räknas som undantag, där vi inte debiterar.
Vi vill givetvis inte skicka ut en enda faktura av den denna anledning. Vi vill att ni ska komma hit och få det ni betalar för.

Hör av er om ni har frågor.

Kram från oss på Queen of Carlstad

Avbokningsregler

Att ni avbokar er tid minst 24 timmar innan reserverad tid, annars blir ni debiterad med 100 % av behandlingens kostnad.

Ring salongen

Maila: Skriv namn, telefonnummer samt tid och datum för er reserverade tid. Kommer mailet inom 24 timmar innan den reserverade tiden så debiteras ni.

Avboka själv er tid via hemsidan. Logga in på samma sätt som när ni bokade er tid.
Behärskar ni inte detta så gäller något av de andra två alternativen.

Om ni blir sjuk och måste avboka er tid inom dessa 24 timmarna, så kan ni bara göra detta genom att ringa till oss. Svarar vi inte på telefonen så är det okej med mail.
När avbokningen sker av denna anledning inom dessa 24 timmarna, så gäller att ni bokar en ny tid. Ni har en vecka på er att boka in en ny tid om ni inte väljer att göra det med en gång. Då är ni bunden till den tiden och kan alltså INTE avboka den alls, så tänk till ordentligt och boka in den tiden när ni tror att ni kommer vara frisk. Väljer ni att inte boka en ny tid direkt och ni inte hört av er när en vecka har passerat så kommer vi försöka nå er. Om vi inte får tag på er så kommer en faktura till er via mail.

Gäller er ordinarie tid påfyllning av fransförlängning och den nya tiden ni bokar kommer att överskrida 5 veckor sedan ert senaste besök, så måste ni boka ett nytt set fransar.

Har ni en reserverad tid hos oss en måndag som ni vill/måste avboka så måste den avbokningen komma in senast på fredagen innan, då vi har helgstängt. Har ni till ex tid KL 14.00 på måndagen så måste er avbokning ske senast KL 14.00 fredagen innan.

Har ni själv bokat en behandling hos oss genom hemsidan och när ni väl kommer till salongen så visar det sig att ni bokat fel behandling/för lite tid och detta innebär att vi inte kan utföra någon behandling på er alls, så räknas detta också som sen avbokning. Då debiteras ni med 100 % av behandlingens kostnad. Detta är något som tyvärr händer alldeles för ofta. Det kan bero på att man inte läst tillräckligt noga vad det är man bokat, eller att man inte förstår vad vi menar på hemsidan. Då gäller att man ringer till oss och bokar istället. Vi hjälper er mer än gärna.
Kommer ni minst 15 minuter försent till er reserverade tid så räknas tiden som förbrukad och ni blir där med debiterad. Innan har vi gjort det vi har hunnit på den tiden som finns kvar. Men det känns aldrig bra att stressa sig igenom en behandling för att sedan avsluta innan behandlingen är färdig. Hoppas ni förstår detta.

Avbokning via telefon sker endast till salongens telefon på nummer 072 500 30 61.
Då gäller endast samtal och INTE sms. Om vi inte svarar så ska du maila din avbokning till info@queenofcarlstad.se.
Ni kan alltså inte tala in ett meddelande efter telefonsvararen med avbokning.
Vi skickar alltid ut påminnelse-sms 48 timmar innan er reserverade tid. Då har ni 24 timmar på er att avboka er tid om så önskas.

Får ni inte våra sms så gäller ändå dessa regler. Säg gärna till oss om ni inte får våra sms, så följer vi upp och löser felet.
Vi tror och hoppas att vi slipper skicka någon sådan faktura. Men blir vi ändå tvungna så skickas den via mail. Kom ihåg att betala den i tid så ni inte riskerar en betalningsanmärkning.