Vi är en professionell hud och beautybar med auktoriserad hudterapeut och certifierade fransstylister med lång yrkeserfarenhet. Vårt mål är att du som kund ska få den bästa servicen och bästa behandlingen. Kunden är alltid i fokus hos oss och vi jobbar för att ha långsiktiga och mycket nöjda kundrelationer.

Återförsäljare för svenska fransmärket Look by Linn

Återförsäljare av IMAGE Skincare den mest innovativa hudvårdsmärket i skönhetsindustrin. Som kontinuerligt producerar det senaste antiaging, balanserande, fuktgivande och pigment utjämnande teknologier för att hjälpa människa Age later.

Återförsäljare av den hudvårdande mineralmakeupen  jane iredale – the SkinCare Makeup ®

Eleebana Lash lift

Juvederm- dermaroller

Ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling med skönryggmassage, hudanalys, rengöring, scrub med ånga och djuprengöring av ansiktet. vi anpassar produkterna efter din hudtyp och vad din hudbehöver.. Du kan välja 60 ,75 eller 90minuter om du önskar specialmask och mer skön massage på händer och scalp. Vi har även ungdomsbehandling med focus på djuprengöring och hudanalys.

Tid:

Från 60min

Priser:

Från 745Kr

Fransförlängning

Förstärk dina ögon och ge ditt ansikte ett lyft med en fransförlängning. En räddning för dig som inte kan eller har tid med att sminka dig om dagarna eller om du bara helt enkelt vill ha något litet extra. Vissa önskar lite längre och mer böj medan andra bara vill få till en mascaraeffekt. Vi lyssnar till vad just dina behov och önskemål är och garanterar dig en dygnet runt pigg och fräsch look. Vi har singel, flat och volym att erbjuda.
Singelfransar fullt set fäster man en frans per naturlig frans, och vid ett halvt fäster man varannan. Nytt set 795kr, 1295kr
Flatfransar är singels men är bredare och ger mer effekt. Nytt set 1395kr.
Volym är tunnare fransar som fästs i knippen om 2-4 per varje naturlig frans. Ger en vidare och fylligare effekt. Nytt set 1395kr

Tid:

Från 75min

Priser:

Från 795Kr

Eleebana Lashlift -Permanent fransböjning

Denna fantastiska behandling ger dig ett stort lyft för ögat! Det är en semi-permanent fransböjning som håller 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel.
Med Elleebanas Lash Lift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar. Behandlingen inkluderar också fransfärgning.

Tid:

60min

Priser:

595Kr

Ansiktbehandling för män

Klassisk ansiktsbehandling med skönryggmassage, hudanalys, rengöring, scrub med ånga och djuprengöring av ansiktet. vi anpassar produkterna efter din hudtyp och vad din hudbehöver.. Du kan välja 60 ,75 eller 90minuter om du önskar specialmask och mer skön massage på händer och scalp. Vi har även ungdomsbehandling med focus på djuprengöring och hudanalys.

Tid:

Från 60min

Priser:

Från 745 Kr

Händer och Fötter

Vi erbjuder bla klassisk pedikyr med fotbad borttagande av förhårdnader, fixa fina naglar och som tillval Soakoff gel (permanent nagellack) som sitter i veckor! Manikyr för händerna där vi fixar nagelbanden och fin form på dina naglar. Tillval Soakoff gel (permanent nagellack). Du kan boka bara Soakoff-lackning, då ingår nagelbandsfix och form på naglarna. Vi har mellan 50 och 100 färger att välja mellan.
Soakoff gel- Den idealiska lösningen för perfekta naglar! snäll som ett nagellack och starkt, hållbart och skinande som en gel.

Tid:

Från 30min

Priser:

Från 395Kr

Massage

Skön klassisk massage från 25 till 90min. Du kan välja område, stela ömma axlar, rygg armar och ben eller alltihop i helkroppsmassage.

Tid:

Från 30min

Priser:

Från 395Kr

Vaxning

Hårborttagning på ben, armar, axill eller bikini. Vi vaxar även i ansiktet som överläppsvax och haka.

Tid:

Från 15min

Priser:

Från 220Kr

Kemisk peeling

För att huden ska hålla sig vacker behöver den hålla sig frisk. Med effektiva och professionella behandlingar som är perfekt anpassade till specifika hudtyper och hudåkommor blir det verklighet.
IMAGE Skincares peelingar passar alla då det finns mängder av möjligheter att skräddarsy individspecifika behandlingsprogram. Behandlningarna kompletteras bäst med daglig hemvård för att förbättra och bibehålla enastående resultat. Image jobbar med 6 olika syror som jobbar med;
Acne grad I-II, fet hy, akne benägen, hyperpigmenterad, solskadad, mörka fläckar, melasma åldradhud, pigmenteringsproblematik, akneärr, åldrande hud, mot fina linjer och rynkor, torr, uttorkad hud och rosacea.

Tid:

Från 30min

Priser:

Från 795Kr

Hudvårdande Makeup

jane iredale- the SkinCare Makeup®, är en komplett mineralmakeupserie. Makeupen har skapats av kvinnan med samma namn, Jane Iredale. Jane har alltid ansett att makeup är viktigt för en kvinnas välbefinnande. Hon har därför strävat efter att ta fram produkter som är enkla att använda och som underlättar vardagen. Den första produkten Amazing Base, lanserades 1994. Sedan dess finns jane iredale i över 40 länder! Multifunktionellt är ett av ledorden- samtliga mineralpuder är både Foundation, concealer, hudvård och solskydd - allt i ett. Produkterna är enkla att applicera och innehåller ingredienser av högsta kvalitet. Samtliga produkter som varumärket janr iredale utvecklar genomgår omfattande säkerhets- och känslighetstester. Ej testade på djur, jane iredale är med i PETA:s (People for the Ethical Treatment of Animals) lista över icke djurtestade produkter, vilken gäller för hela världen.

Tid:

Från 30min

Priser:

495Kr

Juvederm-Dermaroller

Microneedling av hudens vävnad med ultrafina mikronålar av titan i olika storlekar från 0,5-2,0mm beroende på vilket område. Nålarna får huden att tro att det uppstått en skada och börjar trigga igång kollagenproduktionen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra för att reparera huden. Behandlingen används utan att skada huden och den får en mjukare, glattare yta. Micronålarna bidrar också till att hudens översta hudlager blir 30% tjockare. Processen pågår i veckor i huden och ger resultat på lång sikt.
Reducerar pigmentfläckar, linjer och rynkor, acneärr, bristningar, celluliter och brännskador.

Tid:

Från 30min

Priser:

Från 900Kr